Beaumariage
twitter linkedin
/

Werkwijze

Kennismaking

Om te weten te komen wat weddingplanner Beau Mariage voor jullie kan betekenen, maken wij graag een afspraak bij jullie thuis voor een eerste kennismaking. Een persoonlijke klik en het hierbij horende vertrouwen is heel belangrijk in onze samenwerking. Tijdens het vrijblijvende gesprek vernemen wij graag jullie ideeën, wensen, verwachtingen en eventuele bijzonderheden. Tevens wordt jullie budget in kaart gebracht zodat wij dit kunnen bewaken en jullie na afloop niet voor verrassingen komen te staan.

Wij informeren jullie vervolgens graag over de vele mogelijkheden van onze dienstverlening en adviseren jullie welke vorm het beste bij jullie ideeën aansluit. Uiteraard beslissen jullie vervolgens zelf waar jullie onze kennis en expertise voor willen inzetten.

Met al deze informatie maakt jullie eigen weddingplanner een passend voorstel voor onze dienstverlening voor jullie grote dag.

Na jullie volmondig JA op ons voorstel gaan wij direct aan de slag met de eerste voorbereidingen. Afhankelijk van de gekozen dienstverlening starten wij bijvoorbeeld met het maken van een tijdsplanning en plannen de eerste afspraken in met potentiële trouwlocaties. Als de locatie gevonden is en de trouwdatum vaststaat, gaan we op zoek naar de beste leveranciers die perfect in het totaalconcept passen. We verzorgen de contractonderhandelingen en stemmen alle afspraken met hen af, bewaken het budget en stellen een uitgebreid draaiboek voor jullie bruiloft samen.

Overal wordt aan gedacht en niets wordt aan het toeval overgelaten.

Op jullie trouwdag zorgt Weddingplanner Beau Mariage met haar team ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van deze geweldige dag! En terwijl jullie genieten van jullie vakantie, ronden wij de laatste zaken nog voor jullie af.

Na afloop komen we heel graag nog even bij jullie langs na te praten over jullie mooiste dag, te evalueren en jullie persoonlijke ervaringen te horen. En uiteraard hopen we dan dat óók jullie kunnen zeggen dat het al jullie verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen.

Kosten

Het plannen van een bruiloft is puur maatwerk. Wanneer wij wat meer over jullie ideeën, wensen en verwachtingen vernemen, kunnen we een eerste inschatting maken van de kosten waarmee jullie rekening kunnen houden voor onze dienstverlening. Benieuwd wat een professioneel weddingplanner voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking! Wij kijken ernaar uit van jullie te horen.

lees meer