Beaumariage
twitter linkedin
/

Ceremoniemeesterschap

Willen jullie graag zelf veel uitzoeken, regelen en plannen, maar op dé dag en liefst wat weken ervoor alles los laten en genieten met jullie dierbaren? Niet een vriend, vriendin of familielid belasten met de taak van ceremoniemeester, maar iemand aanwezig hebben die alles op professionele wijze coördineert en checkt? Dan is het ceremoniemeesterschap van weddingplanner Beau Mariage ideaal voor jullie.

Tijdens een eerste kennismaking horen wij heel graag wat jullie plannen voor de grote dag zijn. Jullie gaan vervolgens zelf aan de slag met de gehele organisatie van jullie bruiloft. Jullie kiezen zelf de leveranciers uit die perfect passen bij jullie ideeën en wensen. Uiteraard adviseren wij jullie hier graag bij indien gewenst, zodat de keuze makkelijker wordt en jullie gegarandeerd zijn van de beste partijen. Tevens kunnen wij originele ideeën aandragen tijdens een trouwadviesgesprek die voor net dat beetje extra zorgen dat jullie bruiloft nog persoonlijker en unieker maakt.

Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft komen wij bij jullie langs en nemen wij de gehele dag nog eens uitgebreid door en bespreken alle elementen uitvoerig. Hierna nemen wij graag alle informatie van jullie over. Jullie kunnen onbezorgd gaan uitkijken naar DE dag en wij gaan verder aan de slag. Aan de hand van alle informatie:

  • stellen wij een gedetailleerd draaiboek voor jullie op;
  • zetten we de laatste puntjes op de i;
  • checken we alle afspraken met de betrokken leveranciers én;
  • zijn we op de dag zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden.

We zijn gedurende de dag hét aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten en zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Het enige dat jullie hoeven te doen, is optimaal genieten van deze bijzondere dag met al jullie dierbare vrienden en familie.

Neem vrijblijvend contact op met Weddingplanner Beau Mariage voor een eerste kennismaking of om meer informatie te vernemen over de mogelijkheden en kosten.