Beaumariage
twitter linkedin
/

Weddingplanner Anouk Aimée van den Dries

Superleuk dat jullie benieuwd zijn wie de drijvende kracht achter Beau Mariage is.

Mijn naam is Anouk Aimée van den Dries en ik ben het eerste aanspreekpunt bij Beau Mariage. Vanuit de zakelijke evenementenorganisatie rolde ik de trouwbranche in, waar ik inmiddels alweer zeven jaar als gerenommeerde weddingplanner actief ben.

Een echte must voor mij is het persoonlijke contact met jullie als bruidspaar. Door echt te weten wie jullie zijn, waar jullie van houden, hoe jullie in het leven staan en wat jullie wensen en verwachtingen zijn, wordt een totaalconcept bedacht dat als een rode draad door de planning zal lopen. Van begin tot eind zal deze in detail doorgevoerd worden. Door mijn uitgebreide ervaring in de branche voel ik feilloos aan waar jullie naar op zoek zijn en welke leveranciers het totaalplaatje voor jullie nog completer kunnen maken. 

Door een groot inlevingsvermogen, onuitputtelijk enthousiasme, grootse passie voor het vak en uitgebreide kennis van de markt, werk ik creatief en buiten de gebaande paden waardoor er een bruiloft ontstaat die echt onderscheidend en persoonlijk is. Jullie bruiloft wordt met onze hulp nog mooier en unieker dan jullie ooit zelf hadden kunnen bedenken.

Uiteraard leren jullie mij tijdens de planning ook persoonlijk kennen, maar hieronder alvast een aantal key words die perfect op mij van toepassing zijn

"True Professional"

“You are a true professional. Your passion for your work and the enjoyment you experience make dreams come true and is clearly evident. Richard en Adriano”.

"Onmisbaar"

“Beau Mariage in de persoon van Anouk van den Dries was op onze huwelijksdag absoluut onmisbaar. Ook de andere twee huwelijken waar wij jou hebben meegemaakt waren perfect: groots, maar toch intiem, strak georganiseerd maar toch losjes. Een punctuele professional met veel oog voor detail. Jan en Marieke”.