Beaumariage
twitter linkedin
/

Stijlvol buiten trouwen op Landgoed Huis de Voorst

We wisten al snel dat we hulp nodig hadden bij het organiseren van onze bruiloft. Aangezien we in Duitsland wonen, was het voor ons wat lastiger om een feest in Nederland te organiseren. Dankzij onze trouwlocatie kwamen we bij Beau Mariage Weddingplanners terecht. Zij vertelden ons dat ze regelmatig prettig samengewerkt hadden met de dames van Beau Mariage. Na ons eerste contact was meteen duidelijk dat zij de perfecte weddingplanners voor ons waren. Spontaan, enthousiast, correct, professioneel, accuraat en creatief.

In de maanden voor de bruiloft hebben we regelmatig afspraken gehad. Dit waren voor ons heerlijke dagen. Er waren afspraken gepland met verschillende leveranciers. Het was steeds een kwestie van aangeven wat ons het meest aansprak en de rest werd geregeld. Over elk detail werd nagedacht van de uitnodiging tot en met het dinerkaartje, van een witte loper tot en met een spring kussen voor de kindjes. Op de hotelkamers van de gasten lagen zelfs uitnodigingen voor het ontbijt de volgende dag. We hebben zoveel enthousiaste reacties gekregen van onze gasten, voor hen was het ook allemaal een hele bijzonder dag.

Dankzij Beau Mariage hebben wij een geweldige bruiloft gehad. Op de dag zelf zorgde o.a. Anouk ervoor dat er niets mis kon gaan. Geweldig hoe zij subtiel aanwezig zo belangrijk kon zijn. Voor kleine details werd ook gezorgd zoals drinken voor het bruidspaar, lipgloss wanneer dat nodig was en een zakdoekje op emotionele momenten. Wij hebben ons de hele dag geen zorgen hoeven te maken. We hebben 100% kunnen genieten van onze bruiloft.

De perfecte weddingplanners!

Lieve Anouk, Milène en alle andere meiden van Beau Mariage, ontzettend bedankt voor een onvergetelijke dag!!

Arnold en Inge Bruggink