Beaumariage
twitter linkedin
/

Wedding consult/ trouwadviesgespek

Plannen jullie graag zelf jullie bruiloft en hebben jullie eigen ceremoniemeesters, maar willen jullie wel graag advies van een professionele weddingplanner?

Het wedding consult van weddingplanner Beau Mariage biedt aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met een van onze professionals.

Tijdens een trouwadvies gesprek bij jullie thuis, op jullie trouwlocatie of gezellig in een café onder het genot van een heerlijke Latte Macchiato of glaasje wijn kunnen jullie gedurende twee uur alle vragen stellen voor jullie bruiloft. Zo kunnen we onder andere de dagindeling bespreken, advies vragen over diverse onderdelen van jullie bruiloft of samen brainstormen over een uniek thema of concept voor jullie bruiloft.

Na het wedding consult ontvangen jullie een uitgebreid verslag met de uitwerking van hetgeen besproken is tezamen met nuttige tips en adviezen.

Jullie kunnen hierna weer helemaal vooruit met de planning van jullie bruiloft en mochten jullie op een later moment alsnog wat advies wensen of de dienstverlening willen uitbreiden met het ceremoniemeesterschap dan kunnen jullie ons uiteraard altijd contacteren. Wij assisteren jullie graag.

Voor het trouwadviesgesprek hanteren wij een uurtarief van EUR 80,00 inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten à EUR 0,40 (en eventuele parkeerkosten).

Benieuwd  naar onze exclusieve ideeën voor jullie bruiloft? Neem dan contact op met Weddingplanner Beau Mariage voor een adviesgesprek op maat.