Beaumariage
twitter linkedin
/

Stijlvol trouwen op Kasteel de Hooge Vuursche

Wij raden alle stellen in Nederland die van plan zijn om te gaan trouwen van harte aan om contact op te nemen met Beau Mariage.

Je trouwdag is de belangrijkste dag van je leven en dan wil je dat alles perfect is. Anouk stelde daarbij consequent ons belang centraal en ons huwelijk heeft alle verwachtingen overtroffen waarbij zij er een heel groot aandeel in heeft gehad om tot dit succes te komen!

We hadden vooraf helder dat we niet alles wilden uitbesteden en de samenwerking met Anouk heeft ons erg geholpen om de juiste dingen op het goede moment te doen. Ook bij discussies met leveranciers was Anouk altijd met raad en daad bereikbaar en hadden we aan haar een echte steun tot in de late uurtjes. Hierbij is het heel fijn om niet het gevoel te hebben er alleen voor te staan en altijd te kunnen terugvallen op je weddingplanner. Hierbij werd ook goed tegengas gegeven als Anouk vond dat dat nodig was, kortom eerlijke feedback waar je wat mee kunt.

Met veel plezier heeft ze op de dag zelf achter de schermen de organisatie ter hand genomen en zo gezorgd voor een onbezorgde dag om van te genieten! We wilden vooral ook dat onze vrienden konden genieten van de dag en het uitbesteden van de organisatie was voor ons de perfecte manier om iedereen te laten genieten.

Kenmerken van Anouk tijdens de samenwerking zijn:; meedenkend, ervaren planner, "get things done"- mentaliteit, open en vriendelijk maar bovenal altijd gericht om zich in te zetten voor ons belang. Als we alles over zouden doen, dan zouden we geen twee tellen hoeven na te denken om meteen weer met Anouk samen te gaan werken!

Dietske en Joost