Beaumariage
twitter linkedin
/

Beau Mariage op de televisie bij RTL Weddingplanner

Volg BeauMariage op TV

Vanaf zondag 12 oktober 2014 15:30uur start de nieuwe informatieve serie Weddingplanner op RTL4. In dit stijlvolle televisieprogramma laten we Nederland kennis maken met al het moois dat er is op het gebied van trouwen.

Vier professionele en ervaren weddingplanners staan bruidsparen bij in de oriëntatie op de invulling van de grote dag. Samen staan zij garant voor honderden bruiloften van romantisch intiem tot exclusief en zeer groots, in binnen- en buitenland. Weddingplanner wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer.

In Weddingplanner maken we kennis met de koppels en snijden we wisselende thema’s aan. Denk hierbij aan zaken als oriënteren, budgetteren, etiquette, kleding, aankleding, bruidstaarten en entertainment. Opnames vinden plaats op typische, romantische trouwlocaties door heel Nederland of op de werkplek van een leverancier. Een ding staat vast: de bruid krijgt in ieder geval een proef make-up en hair styling aangeboden van gerenommeerde stylisten, opdat zij kan ervaren hoe het voelt om straks in het middelpunt van de belangstelling te staan. Bloemisten, patissiers en traiteurs gaan voor het bruidspaar aan de slag en zullen smaakvolle concepten aan hen voorleggen.

RTL weddingplanner Teaser

Laat je inspireren

Weddingplanner is een inspirerend info-tainment programma voor aanstaande bruidsparen die zichzelf en hun gasten alleen het beste gunnen. Daarnaast is het uiteraard een heerlijk televisieprogramma voor een ieder die houdt van de mooie dingen in het leven.

Weddingplanner is een beschermd format van SHH Productions, de televisietak van het succesvolle Studio Hoge Heren in Rotterdam. Dit bedrijf staat al jaren bekend om haar topklasse bruidsfotografie en videoreportages. SHH Productions verzorgt onder meer de technische realisatie van Trips & Travel voor RTL4. Weddingplanner wordt gemaakt in High Definition en zal terug te kijken zijn via www.weddingplanner-televisie.nl en RTL-XL