Beaumariage
twitter linkedin
/

Summer Chique Beach wedding - Breakers Beach House / Huis ter Duin

Tussen het moment van het "ten huwelijk vragen" en het uiteindelijke JA-woord komt nog heel wat kijken. We hebben ons afgevraagd hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Zo zijn we op aanraden bij Beau Mariage terecht gekomen. Wat een perfecte keuze!

“Alles kan en alles mag, niets is te gek. Het is jullie dag.” Dat was de binnenkomer die we zochten. Eenmaal verder in onze samenwerking bleek hun toegevoegde waarde al snel van belang. Hoe kom je aan een band, een DJ en .....een locatie? Moeten we gaan rondbellen?

Hun netwerk, zoals bij alle gerenommeerde bedrijven, is van ongekend belang en ook hier zeer waardevol. We hadden meerdere keuzes die we konden bezoeken. Vooral de locaties was de grootste zorg.

Uiteindelijk kwamen ze met de locatie Breakers Beach House in Noordwijk...op het strand. Na enkele gesprekken bleek dat we ook konden trouwen op deze locatie. De knoop was nog nooit zo snel doorgehakt. Trouwen op het strand en het feest erachteraan!

We hebben echt een droomdag achter de rug. Onze vrienden en familie hebben dit ook op deze manier extra waarde gegeven: “het leek wel of we in een sprookje liepen”!

Vanaf de rode loper, de bloemen tot en met de band en de uiteindelijke begeleiding van de gasten  tijdens de trouwerij en het feest is alles voorbeeldig geweest. De samenwerking was geweldig en we hebben heel erg veel aan jullie professionele inzet te danken voor (nogmaals) deze voorbeeldige dag. 10 september zal nooit meer hetzelfde zijn en VOOR ALTIJD een mooie herinnering blijven.

Heel veel dank!!

Michael en Juliëtte