Beaumariage
twitter linkedin
/

Backyard wedding – trouwen in tuin ouderlijk huis te Lage Mierde

Nadat Brian Noraly in januari ten huwelijk had gevraagd, was al snel besloten dat we nog deze zomer wilden trouwen in de tuin van Noraly’s ouders. Waar moesten we echter de ruimte in onze agenda vinden om in zo’n korte tijd onze droombruiloft vorm te geven? Omdat we wisten dat de ceremoniemeesters het al net zo druk hadden als wijzelf, besloten we om meteen vanaf het begin professionele hulp in te roepen.

Er is een groot aanbod van weddingplanners op het internet te vinden, maar toch hadden we bij geen enkele website zo’n goed gevoel als bij de site van Beau Mariage. Het gesprek met Milène overtuigde ons direct; zij stak met kop en schouders boven de rest uit en we zouden met minder geen genoegen meer nemen!

Beau Mariage slaagde erin om alle verschillende aspecten van ons huwelijk, met al onze voorkeuren en wensen, op efficiënte wijze bij elkaar te brengen. Er is druk onderhandeld met leveranciers, op tactvolle wijze rekening gehouden met bijvoorbeeld wensen van ouders, maar bij alles voerde hun persoonlijke en hartelijke aanpak de boventoon.

Anouk heeft uiteindelijk de organisatie van ons huwelijk op zich genomen en op de dag zelf gaf zij leiding aan een team van professionele gastvrouwen. Alles is zo soepel en vlekkeloos verlopen, en ze hebben zich met zoveel enthousiasme ingezet, dat alle bruiloftsgasten overdonderd waren. We hebben nog heel vaak teruggehoord dat dit de meest bijzondere bruiloft was waar ze ooit te gast waren geweest.

Wijzelf hebben ervaren dat het cliché waar is: het wás de mooiste dag van ons leven. Maar dat hebben we zeker voor een groot gedeelte te danken aan de organisatie en begeleiding van Beau Mariage.

Heel hartelijk bedankt allemaal!
Noraly en Brian